Auto huren op Budapest Airport – vergelijk prijzen online!

Er zijn op het vliegveld van Budapest zes autoverhuur-aanbieders. Avis, Buchbinder, Budget, Europcar, Hertz en Sixt zijn de zes namen die je op de luchthaven zult vinden. Buchbinder is misschien de minst bekende naam, zij werken samen met Enterprise. Deze laatste is een van de grootste ter wereld.

Het loont altijd wel om alle kantoortjes langs te gaan op zoek naar de beste prijs. Dit kan zo tientallen euro’s per dag schelen. Kijk wel goed naar de verzekering en misschien is het ook verstandig om van tevoren online te boeken. Tevens kan het lonen om met het openbaar vervoer naar de stad Budapest te reizen om vervolgens daar een auto te huren. Dat is vaak een stuk goedkoper dan op het vliegveld.

Auto huren op Budapest Airport

Nog slimmer is om online auto’s te vergelijken. Met Sunnycars is dit mogelijk. Vergelijk de prijs, de verzekering en de klasse auto en kies de beste uit. Via Sunnycars krijg je dan de reservering toegestuurd en het enige dat je op vliegveld Budapest nog doet, is de auto ophalen! Let wel op de leeftijd van de bestuurder en de eventuele opties die je erbij wilt. Navigatie is met de smartphone’s bijvoorbeeld tegenwoordig niet echt nodig meer.